Over Ons

Welkom bij De Compagnie.
Kom genieten van heerlijk en kwalitatieve comfortfood in een prachtig kader en gezellige atmosfeer. 

Wij staan voor een lekkere, kwalitatieve keuken met dagverse ingrediënten, bereid door een enthousiast team van ervaren koks. 

Gezellige setting

Van een zakelijke lunch tot een romantisch diner of een familiaal uitstapje. Kom genieten van een fijne setting, gezellige atmosfeer, en vooral lekker eten.

De Compagnie in Ekeren is een zaak van formaat. Binnen zijn er 2 verdiepen en buiten kunt u genieten van een mooi (overdekt) terras. De Compagnie is vlot bereikbaar en er is een ruime parking aanwezig.

 

Op het menu

We hebben voor elk wat wils: van de beste vleesbereidingen tot heerlijke klassieke visgerechten tot aanlokkelijke vegetarische gerechten. De Compagnie gaat steevast voor dagverse ingrediënten en lokale producten. Ons team staat elke dag weer gemotiveerd klaar om u in de watten te leggen en te verwennen met het beste van onze menu.

Het Team

Het team bij De Compagnie staat elke dag weer gemotiveerd klaar om u in de watten te leggen en te verwennen met het beste van onze menu.

Onze Chefs doen er alles aan om steeds weer iets uniek uit hun koksmuts te toveren, uiteraard bereid met dagverse en heerlijke lokale seizoensproducten.

Neem een kijkje bij De Compagnie

Openingsuren

06 - Contact

Alle dagen open
11:30u – 22:00u

Keuken open
van 11u30 tot 14u30
en van 17:30u tot 21:30u

Open op feestdagen tenzij anders vermeld

Adres

Restaurant De Compagnie
Kapelsesteenweg 471
2180 Ekeren

Telefoon

+32 (0)3 689 81 89

Email

info@de-compagnie.be

Reserveren